Bordspellen

Welkom bij Monocle. Hieronder vind je de actuele lijst van het aanbod van bordspellen. Bij belangstelling is een mail voldoende om het gewenste artikel te reserveren. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op voor de verdere afwikkeling.

afbeelding
identificatie
omschrijving
vraagprijs
verzendkosten NL
Het zesde zintuig

Het zesde zintuig is een bovennatuurlijk spel, gebaseerd op het succesprogramma bij RTL4. Beleef dezelfde spanning en verwondering en gebruik je zesde zintuig om tot de schokkende waarheid te komen. Je zult zien dat je meer 'weet' dan je denkt... Met je vijf zintuigen neem je de werkelijkheid waar. Je ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft. Sommigen onder ons beschikken echter ook nog over een zesde zintuig, waarmee zij het verleden, heden en zelfs de toekomst kunnen doorgronden. In dit spel ben jij pendelaar, waarzegger, wichelaar, koffiedikkijker, kaartlegger of medium.
Met z'n zessen onderzoek je de plaats delict om zes kenmerken te achterhalen: slachtoffer, dader, misdrijf, motief, middel en tijdstip. Aan het eind van het spel is onomstotelijk bewezen wie van de spelers werkelijk een zesde zintuig heeft. Speel nu het spel en test of ook jij een zesde zintuig bezit!
Inhoud: 3 spelborden met zes plaatsen delict, 1 plaats delict-pion, 1 dobbelsteen, 6 paragnost-pionnen, 1 familie-pion, 288 dossierkaarten, 60 sleutels, 1 dader-envelop, 12 politierapporten, 1 schrijf- en uitwisbaar politierapport, 1 rapportstift en spelregels.
Geschikt voor 3-6 spelers vanaf 12 jaar. Geschatte speelduur is 45 minuten.

€ 12,50 excl. verzendkosten € 6,75


terug naar de introductiepagina