Natuurboeken

Welkom bij Monocle. Hieronder tref je het aanbod van boeken in de categorie 'overigen' aan. Bij belangstelling is een mail voldoende om het gewenste exemplaar te reserveren. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op voor de verdere afwikkeling.

foto
identificatie
beschrijving
vraagprijs
verzendkosten NL
artikelnummer
Afrikaanse savannen : dieren in het wild : olifant, giraffe, leeuw, jakhals, neushoorn, gazelle, struisvogel, hyena
Reader's Digest, cop. 1991, 168 p., ill., ISBN 90-6407-243-4
'Afrikaanse Savannen' is een vertaling uit de oorspronkelijke Franse serie 'Vie Sauvage' van Larousse, Parijs. Deze serie behandelt achtereenvolgens: olifant, leeuw, neushoorn, struisvogel, giraffe, jakhals, gazelle en hyena. Van elk dier wordt de evolutie beschreven, met daarna allerlei feiten en wetenswaardigheden over levenswijze, vervolgens allerhande wetenswaardigheden over soorten en ondersoorten, dan informatie over de habitat en ten slotte de invloed van de mens. Het is een keurig, fraai geïllustreerd en informatief boekwerk. Aanbevolen vanwege de informatieve, leesbare teksten en de vele fraaie illustraties.
(Biblion recensie, M.H.J.G. van de Kerkhof.)
€ 5,00 excl. verzendkosten € 4,40 A-18-20
Natuurwijzer : op stap in meer dan 300 natuurgebieden
Vereniging Natuurmonumenten, cop. 2001, 496 p., ill.
Periodieke uitgave van de Vereniging Natuurmonumenten over de gebieden die door deze organisatie worden beheerd. In goede staat. € 3,00 excl. verzendkosten € 4,40 A-18-18

 


terug naar de introductiepagina